Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Moet/mag ik een model meenemen?

Bij een privécursus heeft het de voorkeur, tenzij jullie al met z’n tweeën komen voor een partnerworkshop. Door iemand mee te nemen, neemt deze persoon de kennis van de cursus ook (een beetje) tot zich, en kan om die reden betere feedback geven als je gaat oefenen na afloop van de cursus of tussen twee cursusdagen in.

Kan ik het cursusgeld ook in termijnen betalen?

Jazeker, dat is mogelijk. Geef dit aan bij je bestelling en wij sturen je de factuur met een termijnschema toe.

Ben ik masseur na de workshop Leer in 1 dag Masseren?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je leert wel een aantal basistechnieken en -uitgangspunten die je kunnen helpen om beter te worden in masseren. Aan het einde van de dag heb je geleerd een goede massage te geven, maar om masseur te worden heb je meer oefening en begeleiding nodig. Je leert dus masseren, maar bent (nog) geen masseur.

Ik heb nog helemaal geen ervaring met massage. Kan ik dan toch meedoen?

De meeste cursussen zijn bedoeld voor beginners, maar ook als je al wat ervaring hebt, kunnen we onze cursus aanpassen om voort te bouwen op de kennis die je al hebt. Andere cursussen, zoals Lomi Lomi of Deep Tissue, zijn wel bedoeld voor ervaren masseurs.

Geven jullie ook een cursus erotische massage?

Nee, die geven we zelf niet. Er zijn een paar aanbieders te vinden via Google. Deze aanbieder van cursussen erotische massage bijvoorbeeld is actief in dezelfde regio als wij.

Krijg ik een certificaat of een diploma voor mijn cursus/workshop?

Het is mogelijk om een certificaat van deelname te krijgen bij de meerdaagse cursussen. Wij willen alleen een certificaat afgeven als we vinden dat iemand uitgebreid de kennis tot zich heeft genomen en na minimaal een week oefenen feedback heeft kunnen krijgen. Een diploma geven we alleen af als iemand zowel praktisch als theoretisch onderlegd is en een examen heeft afgelegd op beide gebieden. Hiervoor is een meerdaagse cursus noodzakelijk, waarin ook theorie wordt behandeld. We kunnen dit aanbieden, maar pas na uitgebreid overleg over wat jij wilt bereiken en wat je wilt leren.

Deel dit op: