Workshop Hoofdmassage

Workshop Hoofdmassage

Wil je een heerlijke hoofdmassage geven op de massagetafel?

In onze samenleving leeft iedereen in zijn hoofd en het is dan ook niet verbazend dat 80% van de mensen die een massage willen last hebben van hun hoofd, nek of schouders. In deze workshop leer je een ontspannende massage te geven gericht op hoofd, nek en schouders. Zo kun je je klanten, vrienden of familie van hun hoofdpijn af helpen of voorkomen dat ze dit krijgen. Een weldadige ervaring geef je ze in elk geval!

hoofdmassage, massage, hoofd, ontspanning, ontspanningsmassage, masseur, klant
Photo by rawpixel on Unsplash
  • Data 2019: donderdag 24 januari
  • Tijden: 10:00 t/m 16:00 uur
  • Prijs: € 120,- (inclusief koffie, thee, royale lunch, cursusmateriaal en certificaat)
  • Voor wie: Iedereen die wil leren een hoofdmassage te geven op de massagetafel
  • Ervaring: Ervaring niet noodzakelijk
  • Wat leer je: de technieken en de achtergrond van de hoofdmassage
  • Locatie waar deze massagecursus wordt gegeven: ‘Centrum van Alphen’
  • Massage in Beweging is een CRKBO-geregistreerd Opleidingsinstituut

Hoofdmassage, perfect bij hoofd- of nekpijn

Door verkeerde houding, gestresst werken, te weinig pauzes of aandacht voor je welzijn. Er zijn verschillende redenen waarom mensen last krijgen van hun hoofd, nek of schouders. Maar ze doen er in elk geval goed aan bij jou langs te komen, want na het volgen van deze workshop kun je ze een heerlijke hoofdmassage geven die ze helpt ontspannen en weer lekker in hun vel te zitten!

Ontspannen aanraken

De cursusdag vertaalt zich in concrete, ontspannen aanrakingen van hoofd, schouders,  bovenrug, armen en decolleté. Zowel de voor- als de achterkant van het lichaam worden behandeld. Het doel? Een zo ontspannend mogelijke massage uit te kunnen voeren bij je cliënt. Deze massage kan tevens ingezet worden om hoofdpijn te voorkomen en/of te verlichten. We werken met concrete aanrakingen als ook met het sturen en manipuleren van (levens)energie (middels de chakra’s).

Docent en medecursisten

De workshop wordt gegeven door Merel Drilling van De Zilveren Maan in Wijk bij Duurstede. Zij is een ervaren en getalenteerde massagetherapeut die bovendien al jaren docent is in verschillende soorten massages en workshops. Tijdens de workshop laat ze je alles zien dat belangrijk is voor deze massage en geeft zij vooral tijd en ruimte voor vragen, inbreng en vooral veel oefening.

Bij Massage in Beweging oefenen we altijd op elkaar. Je leert zo niet alleen de technieken uit te voeren, maar ook hoe ze voelen. Je sluit deze dag daarom gegarandeerd ontspannen en wijzer af. ’s Middags genieten jullie van een gezamenlijke royale lunch, verzorgd door het Centrum van Alphen.

Overtuigd?

Klik op de banner hieronder in en kom naar deze leerzame en aangename workshop.

24jan10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenCancelledWorkshop Hoofdmassage 24-1-2019

Deel dit op: