Workshop Ayurvedische Hoofdmassage

Workshop Ayurvedische Hoofdmassage

Wil je een heerlijke hoofdmassage geven op een massagestoel?

In India is het krijgen van hoofdmassage een doodnormale zaak. Zodra je de straat op loopt zie je verschillende masseurs die je gewoon op straat willen helpen met de spanning in je hoofd. Het is dan ook niet verbazend dat het geven van een (hoofd-)massage een duizenden jaren oude traditie is binnen de Ayurvedische gezondheidsleer. In deze workshop leer je een hoofdmassage geven vanuit de traditie van de Ayurveda. Heerlijk voor je klanten, vrienden of familie en geschikt voor iedereen en op elk moment van de dag.

  • hoofdmassage, ayurvedisch, massage, massagecursusData 2019: 16 oktober
  • Tijden: 10:00 t/m 16:00 uur
  • Prijs: € 120,- (inclusief koffie, thee, royale lunch, cursusmateriaal en certificaat)
  • Voor wie: Iedereen die wil leren een hoofdmassage te geven
  • Ervaring: Ervaring niet noodzakelijk
  • Wat leer je: de technieken en de achtergrond van de hoofdmassage
  • Locatie waar deze massagecursus wordt gegeven: ‘Centrum van Alphen’
  • Massage in Beweging is een CRKBO-geregistreerd Opleidingsinstituut

Hoofdmassage, perfect bij hoofd- of nekpijn

Door verkeerde houding, gestresst werken, te weinig pauzes of aandacht voor je welzijn. Er zijn verschillende redenen waarom mensen last krijgen van hun hoofd, nek of schouders. Maar ze doen er in elk geval goed aan bij jou langs te komen, want na het volgen van deze workshop kun je ze een heerlijke hoofdmassage geven die ze helpt ontspannen en weer lekker in hun vel te zitten!

Niet alleen je hoofd

Een lesdag waarin je leert op traditionele Indiase Ayurvedische wijze de schouders, het hoofd, het gezicht en de armen en handen te masseren. Laagdrempelig (ook voor je cliënten) want de massage vindt plaats op een gewone stoel en de kleren kunnen aanblijven. Veel van de grepen kun je toepassen op de tafel, dus ook voor het aanvullen van je tafelbehandelingen een zeer waardevolle cursus. Deze massage wordt zonder olie uitgevoerd.

Docent en medecursisten

De workshop wordt gegeven door Merel Drilling van De Zilveren Maan in Wijk bij Duurstede. Zij is een ervaren en getalenteerde masseur die bovendien al jaren massageles geeft in verschillende soorten massage. Tijdens de workshop laat ze je alles zien dat belangrijk is voor deze massage en geeft zij vooral tijd en ruimte voor vragen, inbreng en vooral veel oefening.

Bij Massage in Beweging oefenen we altijd op elkaar. Je leert zo niet alleen de technieken uit te voeren, maar ook hoe ze voelen. Je sluit deze dag daarom gegarandeerd ontspannen en wijzer af. ’s Middags genieten jullie van een gezamenlijke royale lunch, verzorgd door het Centrum van Alphen.

Overtuigd?

Klik op de banner hieronder in en kom naar deze leerzame en aangename workshop.

12feb10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenAyurvedische Hoofdmassage 12-2-2019

16okt10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenAyurvedische Hoofdmassage okt 2019

 

Deel dit op: