Leren Verbinden

Verbinden, aanraking, touch, massage, leren verbinden, workshop
Photo by Ricardo Gomez Angel on Unsplash

Wat maakt een gewone massage tot een fantastische massage? Zelfs de meest technisch begaafde masseur zal toegeven dat technieken maar de helft van een goede massage zijn. Misschien zelfs nog minder: een massage die écht een betekenis heeft voor je klant is die waarin die zich gezien, gevoeld en gehoord voelt. In deze workshop leer je hoe je je kan verbinden met je klant. Vanuit die verbinding ontstaat een gevoel van eeuwigheid en echtheid die ondersteunend is voor de massage.

  • Data 2019: 9 oktober
  • Tijden: 10:00 t/m 16:00 uur
  • Prijs: € 120,- (inclusief koffie, thee, royale lunch, cursusmateriaal en certificaat)
  • Voor wie: Iedereen met massage-ervaring
  • Ervaring: Ervaring niet noodzakelijk
  • Wat leer je: hoe je kan verbinden met je klant en vanuit die verbinding tot diepere ontspanning kan komen.
  • Locatie waar deze massagecursus wordt gegeven: ‘Centrum van Alphen’
  • Massage in Beweging is een CRKBO-geregistreerd Opleidingsinstituut

Verbinden als tovermiddel

In deze dagcursus gaan we door middel van allerlei verschillende oefeningen en korte massages (waarvan een aantal op tafel) leren wat het betekent om de verbinding aan te gaan. Het leren uitvoeren van een fijne, doeltreffende massage reikt verder dan alleen maar “de techniek”. In deze dag leer je vanuit mindful te zijn met jezelf en contact te maken met de ander (de cliënt). Deze dag heeft grote meerwaarde voor jou als masseur/massagetherapeut als je verder wilt groeien dan alleen een technisch goede masseur.

Docent en medecursisten

De workshop wordt gegeven door Merel Drilling van De Zilveren Maan in Wijk bij Duurstede. Zij is een ervaren en getalenteerde massagetherapeut die bovendien al jaren docent is in verschillende soorten massages en workshops. Tijdens de workshop laat ze je alle aspecten van mindfulness zienen hoe je deze kan toepassen. Daarnaast geeft zij veel tijd en ruimte voor vragen, inbreng en vooral veel oefening.

Bij Massage in Beweging oefenen we altijd op elkaar. Je leert zo niet alleen de technieken uit te voeren, maar ook hoe ze voelen. Je sluit deze dag daarom gegarandeerd kalmer, ontspannen en wijzer af. ’s Middags genieten jullie van een gezamenlijke royale lunch, verzorgd door het Centrum van Alphen.

Inschrijven

Klik op de banner hieronder om je in te schrijven.

10okt10:0016:00Leren Verbinden, okt 2019

Deel dit op: