Cursus Hot Stone Massage

In deze workshop leer je in een dag hoe je weldadige massages kan geven met gebruik van verwarmde basaltstenen, een traditie die eeuwenoud is en nog steeds populair is in massagepraktijken, sauna’s en wellnesscentra.

  • Data najaar 2017: zondag 8 oktober, zondag 12 november en zondag 10 december
  • Tijden: 10:00 t/m 16:00 uur
  • Prijs: € 105,- inclusief cursusmateriaal, royale lunch en certificaat
Klik hier om je in te schrijven

Inleiding

Hot Stone Massage is een massagevorm waarbij gebruik gemaakt wordt van warme tot zeer warme stenen. Hot Stone Massage is al eeuwen oud en wordt in diverse delen van de wereld toegepast. In vroeger tijden door de Romeinen en de Grieken, maar ook bij de Indianen, Inca’s, Japanners en Chinezen. Iedere bevolkingsgroep had zo zijn eigen toepassingen en tradities. Over het algemeen wordt Hot Stone Massage puur voor de verwennerij toegepast in massagepraktijken, beautycentra en sauna’s. Hot Stone Massage is dan ook uiterst weldadig en zeer ontspannend, maar bovenal heeft Hot Stone Massage een heilzame werking en is daarom absoluut een ‘must’ voor iedere zichzelf respecterende massagetherapeut en schoonheidsspecialist.

Hot Stone Massage kan onder meer worden toegepast om de werking van het lymfestelsel te verbeteren, de energiehuishouding van ons lichaam te versterken en het zelfherstellend vermogen te ondersteunen. De warmte van de stenen dringt diep door in het lichaam en is daarom een weldaad voor mensen met spier- en gewrichtsklachten. Ook helpt Hot Stone Massage bij het verminderen van pijn bij fibromyalgie. Door tijdens het masseren gebruik te maken van warme stenen verbeteren in feite alle lichaamsfuncties

Ervaring met massage is aanbevolen.

Massagecursus voor stellen

 

Velden met een * zijn verplicht

Inschrijven voor massageworkshops:

Deel dit op: