Hot Stone Massage

Workshop Hot Stone Massage

Op zoek naar een warm extraatje in je massages?

Wil je iemand zalig laten wegsmelten in ontspanning op je massagetafel of in je praktijk? Maak dan gebruik van hete basaltstenen tijdens je massage en verras je klanten of partner met de magie van een hot stone massage. Spierspanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon door de combinatie van warmte en diepe, zachte massagetechnieken

Hot Stone Massage Handen
  • Data 2019: zondag 24 februari 2019, zondag 27 oktober 2019
  • Tijden: 10:00 t/m 16:00 uur
  • Prijs: € 115,- €105,- (inclusief koffie, thee, royale lunch, cursusmateriaal en certificaat)
  • Voor wie: Iedereen die wil leren Hot Stone Massage toe te passen
  • Ervaring: niet vereist
  • Wat leer je: De achtergrond van de Hot Stone Massage en het toepassen van de massagetechnieken
  • Locatie waar deze massagecursus wordt gegeven: ‘Centrum van Alphen’
  • Massage in Beweging is een CRKBO-geregistreerd Opleidingsinstituut

Traditionele massagetechnieken met een hot stone massage

Bij een Hot Stone Massage maak je gebruik van warme tot zeer warme basaltstenen. Deze vorm van massage is al eeuwen oud en wordt in diverse delen van de wereld toegepast. In vroeger tijden door de Romeinen en de Grieken, maar ook bij de Indianen, Inca’s, Japanners en Chinezen. Iedere bevolkingsgroep had zo zijn eigen toepassingen en tradities. Over het algemeen pas je Hot Stone Massage toe puur voor de verwennerij in massagepraktijken, beautycentra en sauna’s. Deze soort massage is dan ook uiterst weldadig en zeer ontspannend. Maar bovenal heeft Hot Stone Massage een heilzame werking. Daarom is het een absolute  ‘must’ voor iedere zichzelf respecterende massagetherapeut en schoonheidsspecialist.

Werkt helend en weldadig

Hot Stone Massage pas je o.a. toe om de werking van het lymfestelstel te verbeteren, de energiehuishouding van het lichaam te versterken en het zelfherstellend vermogen te ondersteunen. De warmte van de stenen dringt diep door in het lichaam en is daarom een weldaad voor mensen met spier- en gewrichtsklachten. Ook helpt deze massage bij het verminderen van pijn bij fibromyalgie. Door tijdens het masseren gebruik te maken van warme stenen verbeteren alle lichaamsfuncties.

Docent en medecursisten

De workshop wordt gegeven door Marjolijn Beuzekamp-Aarts van Ontspan Me in Leiderdorp. Zij is een veelzijdige, getalenteerde en succesvolle masseur die met plezier haar kennis deelt met anderen. Tijdens de workshop zal zij je langs de ins en outs van de hot stone massage leiden, maar samen met je medecursisten zal je vooral heel veel praktijkervaring opdoen. Bij Massage in Beweging oefenen we altijd op elkaar. Zo leer je niet alleen de technieken uit te voeren, maar ook hoe ze voelen. Je sluit deze dag daarom gegarandeerd ontspannen en wijzer af. ’s Middags genieten jullie van een gezamenlijke royale lunch, verzorgd door het Centrum van Alphen.

Hot Stone set kopen?

Heb je nog geen hot stones en wil je na de workshop gelijk aan de slag? Voor een aantrekkelijke prijs kun je direct een set meenemen en thuis of in je praktijk klaarzetten voor je eerste behandeling. Je kunt dit aangeven bij je reservering, of op de dag zelf bepalen. Zolang de voorraad strekt.

Overtuigd?

Klik op de banner hieronder in en kom naar deze leerzame en aangename workshop.

27okt10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenCursus Hot Stone Massage 27-10-2019

Deel dit op: