Holistische Zwangerschapsmassage

Workshop Holistische Zwangerschapsmassage

Wil je massages geven aan zwangere vrouwen?

Bijna niets is zo welkom tijdens een zwangerschap als een massage. Je zwangere lichaam verandert continu, zowel van binnen als van buiten. Al die veranderingen gaan, naast het vooruitzicht op de komst van je baby, ook gepaard met het nodige ongemak. Niets is dan fijner dan een massage te krijgen van iemand die weet wat jouw lichaam nodig heeft. In deze workshop leer je een mooie holistische zwangerschapsmassage te geven.

zwangerschap, zwangerschapsmassage, cursus, workshop, massage, pregnancy, pregnancy massage
Photo by Suhyeon Choi on Unsplash
  • Data 2019: donderdag 28 november
  • Tijden: 10:00 t/m 16:00 uur
  • Prijs: € 120,- (inclusief koffie, thee, royale lunch, cursusmateriaal en certificaat)
  • Voor wie: Iedereen die wil leren een zwangerschapsmassage te geven.
  • Ervaring: Ervaring met het geven van massages is gewenst.
  • Wat leer je: De achtergrond van de Holistische Zwangerschapsmassage en het toepassen van de massagetechnieken
  • Locatie waar deze massagecursus wordt gegeven: ‘Centrum van Alphen’
  • Massage in Beweging is een CRKBO-geregistreerd Opleidingsinstituut

Zwangerschapsmassage uit tradities

Deze massage is vanuit verschillende tradities tot stand gekomen. De massage voer je uit in zijligging op de tafel. Je leert contact te maken met moeder en kindje om vervolgens in alle rust en zachtheid de zwangere vrouw tot volledige ontspanning en overgave te brengen. Hierbij maken we gebruik van technieken uit de Lomi Lomi (Hawaiiaans), de haptonomie en de Ayurveda.

Werken vanuit kennis en liefde

Doordat het lichaam tijdens de zwangerschap zoveel veranderingen ondergaat is het belangrijk dat je weet wat je doet. In de reader en tijdens de cursus leer je dus goed waarmee je rekening moet houden tijdens de massage. Daarnaast leer je verschillende technieken die je kunt toepassen. Het gebruik van oliën, het werken met de chakra’s, de vloeiende bewegingen van de handen en onderarmen, de kennis van het bewegingsapparaat. Dit combineren we allemaal tot een heerlijke massage voor alle aanstaande moeders!

Docent en medecursisten

De workshop wordt gegeven door Merel Drilling van De Zilveren Maan in Wijk bij Duurstede. Zij is een ervaren en getalenteerde massagetherapeut die bovendien al jaren docent is in verschillende soorten massages en workshops. Tijdens de workshop laat ze je alles zien dat belangrijk is voor deze massage en geeft zij vooral tijd en ruimte voor vragen, inbreng en heel veel oefening.

Bij Massage in Beweging oefenen we altijd op elkaar. Ook al ben je niet zwanger, je leert zo niet alleen de technieken uit te voeren, maar ook hoe ze voelen. Je sluit deze dag daarom gegarandeerd ontspannen en wijzer af. ’s Middags genieten jullie van een gezamenlijke royale lunch, verzorgd door het Centrum van Alphen.

Overtuigd?

Klik op de banner hieronder in en kom naar deze leerzame en aangename workshop.

28nov10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenHolistische Zwangerschapsmassage nov 2019

Deel dit op: