Elementen Massage

Workshop Elementenmassage

houten massage stick, massage, bamboo ,

Wil je meer diepgang en warmte toepassen in je massages?

Hoe zou het zijn om in je massages je klanten voller en dieper te kunnen masseren? Maar tegelijkertijd warmte en ontspanning te bieden zonder hiermee je polsen en handen te belasten? Door gebruik te maken van verwarmde houten massagesticks en -middelen sla je bij de Elementenmassage twee vliegen in één klap. Je biedt je klanten of massagepartner een unieke en diepgaande massage ervaring en ontlast je lichaam zodat je langer en voller kan masseren!

  • Data 2018: zondag 9 december
  • Tijden: 10:00 t/m 16:00 uur
  • Prijs: € 115,- (inclusief koffie, thee, royale lunch, cursusmateriaal en certificaat)
  • Voor wie: Iedereen die wil leren Elementen Massage toe te passen
  • Ervaring: niet vereist
  • Wat leer je: De achtergrond van de Elementenmassage en het toepassen van de massagetechnieken
  • Locatie waar deze massagecursus wordt gegeven: ‘Centrum van Alphen’
  • Massage in Beweging is een CRKBO-geregistreerd Opleidingsinstituut

Traditionele massagetechnieken met een Elementenmassage

Bij een Elementenmassage maak je gebruik van warme tot zeer warme houten sticks of ballen. Vooral in Azië wordt deze vorm veelvuldig toegepast door bamboe stokken te gebruiken. In de Elementenmassage maken we gebruik van rozenhouten stokken die de warmte langer vasthouden. Met deze stokken kunnen we diepe en volle druk geven op alle spieren van het lichaam. Hierbij gebruiken we zowel traditionele oosterse technieken als moderne westerse benaderingen in de massage. Deze soort massage is daarmee zowel intens als diep ontspannen. Het biedt daarom een uitstekende aanvulling op je aanbod als masseur, bijvoorbeeld in massagepraktijken, beautycentra of sauna’s. Deze soort massage is uiterst weldadig en zeer ontspannend.

Werkt helend en weldadig

Bij Elementenmassage pas je de vier elementen aarde, water, lucht en vuur toe o.a. om de werking van het lymfestelstel te verbeteren, de energiehuishouding van het lichaam te versterken en het zelfherstellend vermogen te ondersteunen. De warmte van de houten sticks dringt diep door in het lichaam en is daarom een weldaad voor mensen met spier- en gewrichtsklachten. Ook helpt deze massage bij het verminderen van pijn bij fibromyalgie. Door tijdens het masseren gebruik te maken van de warme sticks verbeteren alle lichaamsfuncties.

Docent en medecursisten

De workshop wordt gegeven door Marjolijn Beuzekamp-Aarts van Ontspan Me in Leiderdorp. Zij is een veelzijdige, getalenteerde en succesvolle masseur die met plezier haar kennis deelt met anderen. Tijdens de workshop zal zij je langs de ins en outs van de Elementenmassage leiden, maar samen met je medecursisten zal je vooral heel veel praktijkervaring opdoen. Bij Massage in Beweging oefenen we altijd op elkaar. Zo leer je niet alleen de technieken uit te voeren, maar ook hoe ze voelen. Je sluit deze dag daarom gegarandeerd ontspannen en wijzer af. ’s Middags genieten jullie van een gezamenlijke royale lunch, verzorgd door het Centrum van Alphen.

Elementen Massage set kopen?

Heb je nog geen Elementenmassage Set en wil je na de workshop gelijk aan de slag? Voor een aantrekkelijke prijs kun je direct een set meenemen en thuis of in je praktijk klaarzetten voor je eerste behandeling. Als je deze nog niet hebt kun je zonodig ook een Hot Stone Heater kopen om je sticks mee te verwarmen. Je kunt dit aangeven bij je reservering. Zolang de voorraad strekt!

Overtuigd?

Klik op de banner hieronder in en kom naar deze leerzame en aangename workshop.

09dec10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenElementen Massage 9-12-2018

Deel dit op: