Blind Circle Massage, geblinddoekt masseren

Verbinden, aanraking, touch, massage, leren verbinden, workshop, geblinddoekt masseren
Photo by Ricardo Gomez Angel on Unsplash

Wat gebeurt er met jou als masseur als je gedurende een hele massage met gesloten ogen masseert? Wat gebeurt er met je waarneming? Wellicht verandert er iets in jouw kwaliteit van aanraken, als de volledige aandacht naar het voelen gaat. In deze workshop kun je dit op een speelse manier onderzoeken. Dit doen we door alle massages geblinddoekt te geven.

  • Data 2020: 28 maart
  • Tijden: 10:00 t/m 16:00 uur
  • Prijs:  €110,-(inclusief koffie, thee, royale lunch, cursusmateriaal en certificaat)
  • Voor wie: Iedereen met enige massage-ervaring
  • Wat leer je: hoe je zonder je ogen te gebruiken tot een diepere verbinding komt met je klant
  • Locatie waar deze massagecursus wordt gegeven: ‘Centrum van Alphen’
  • Massage in Beweging is een CRKBO-geregistreerd Opleidingsinstituut

Geblinddoekt masseren vanuit cirkelbewegingen

Tijdens deze workshop word je uitgenodigd met blinddoek te masseren. Daardoor word je bewogen om meer te masseren met je andere zintuigen en in het bijzonder natuurlijk je tastzin.

Tijdens de massages staat de cirkelbeweging centraal, je leert er eindeloos mee variëren. De cirkel is een vloeiende en eindeloze beweging. Met de cirkel, de spiraal, de lemniscaat kun je het hele lichaam in een aangename flow masseren. Het kan dynamisch en ook rustgevend en verbindend zijn. We oefenen verschillende technieken en er is veel ruimte voor experimenteren en vragen stellen.

Docent en medecursisten

De docent, massagetherapeut Ingrid Smith verdiept zich al 20 jaar in diverse vormen van massage. Ze heeft een progressieve oogaandoening en ziet nog ongeveer 2 procent. Het steeds slechter worden van haar zicht heeft haar beter leren voelen door te voelen. Graag deelt zij haar kennis en liefde voor massage. Ze nodigt je uit om samen, met gesloten ogen en een open houding de eindeloze beweging van de cirkel te ervaren. Kijk ook eens naar haar tweedaagse cursus Balinese Massage.

Bij Massage in Beweging oefenen we altijd op elkaar. Je leert zo niet alleen de technieken uit te voeren, maar ook hoe ze voelen. Je sluit deze dag daarom gegarandeerd kalmer, ontspannen en wijzer af. ’s Middags genieten jullie van een gezamenlijke royale lunch, verzorgd door het Centrum van Alphen.

Inschrijven

Klik op de banner hieronder om je in te schrijven.

28mrt10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenCancelledBlind Circle Massage mrt 2020

Deel dit op: