Afslankmassage, hulp bij afvallen en figuurcorrectie

Workshop Afslankmassage

Figuurcorrectie bij een massage? Hulp bij afvallen?

Wie wil zich nou niet beter en vrijer voelen in zijn lichaam? Zijn je klanten bezig met hun lichaamsgewicht en wil je ze ondersteunen bij afvallen of figuurcorrectie? Het toepassen van de technieken uit de Afslankmassage helpt hierbij en maakt niet alleen je huid mooier, maar je voelt je ook weer fit en energiek na deze behandeling.

afslankmassage, massage, afslanken, cellulitis, bindweefsel, vetophoping
 • Data 2019: zondag 10 februari, maandag 11 november
 • Tijden: 10:00 t/m 16:00 uur
 • Prijs: € 115,- €105,- (inclusief koffie, thee, royale lunch, cursusmateriaal en certificaat)
 • Voor wie: Iedereen die wil leren Afslankmassage toe te passen
 • Ervaring: enige massage-ervaring is gewenst
 • Wat leer je: De achtergrond van de Afslankmassage en het toepassen van de massagetechnieken
 • Locatie waar deze massagecursus wordt gegeven: ‘Centrum van Alphen’
 • Massage in Beweging is een CRKBO-geregistreerd Opleidingsinstituut

Diepe massage gericht op huid en onderhuids bindweefsel

De afslankmassage helpt cellulitis, vocht- en vetophopingen te verminderen. Dit doen we door diep te masseren tot in je bindweefsel en je afvalstoffen af te voeren met behulp van cupping glazen. We leren daarbij te werken met een body contourgel die de afbraak van vetcellen optimaal ondersteunt. De diepere huidlagen worden gereinigd van afvalstoffen en opgehoopt vocht doordat we je bloedcirculatie en je lymfesysteem optimaal activeren. De massage is bij uitstek geschikt om:

 • cellulitis / sinaasappelhuid te verminderen
 • plaatselijk af te slanken
 • huidverslapping te verminderen
 • je post-zwangerschapsfiguur kwijt te raken
 • als ondersteuning van een dieet te gebruiken

Werken volgens een behandelplan

In de workshop leer je met je klanten een intakegesprek te houden, zodat je de massage goed kunt afstemmen op de verwachtingen en doelen van de klant. In een behandeling is er aandacht voor 1 zone per kuur. De meeste behandelde gebieden zijn de buik, de billen, de bovenbenen en de armen.

De afslankmassage is een fantastische manier om je huid mooier te maken en je omvang te verminderen zonder een medische ingreep. Samen met voldoende beweging en verantwoorde voeging werkt deze afslankmassagekuur bevorderlijk voor je hele welzijn!

De ideale aanvulling voor je praktijk!

Werk je als schoonheidsspecialist of masseur en wil je je klanten iets nieuws, unieks en ondersteunends aanbieden? Help ze zich beter te voelen en versterk hun zelfbeeld door te werken aan schoonheid van binnen en van buiten. Zo voelen ze zich begrepen en geholpen en bind je ze op een natuurlijke wijze aan je praktijk.

Docent en medecursisten

De workshop wordt gegeven door Jody Kreeft uit Leiden. Zij is een veelzijdige, getalenteerde en succesvolle masseur die met plezier haar kennis deelt met anderen. Tijdens de workshop zal zij je langs de ins en outs van de Afslankmassage leiden, maar samen met je medecursisten zal je vooral heel veel praktijkervaring opdoen. Bij Massage in Beweging oefenen we altijd op elkaar. Zo leer je niet alleen de technieken uit te voeren, maar ook hoe ze voelen. Je sluit deze dag daarom gegarandeerd ontspannen en wijzer af. ’s Middags genieten jullie van een gezamenlijke royale lunch, verzorgd door het Centrum van Alphen.

Afslankmassage set kopen?

Wil je na de workshop gelijk aan de slag? Voor een aantrekkelijke prijs kun je direct een set meenemen om thuis of in je praktijk klaar te staan voor je eerste behandeling. Geef dit aan vóór de workshop begint, dan ligt dit voor je klaar!

Zolang de voorraad strekt.

Overtuigd?

Klik op de banner hieronder in en kom naar deze leerzame en aangename workshop.

11nov10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenAfslankmassage 11-11-2019

Deel dit op: