Zomercursus massage, leren in zonnige sferen

Heb je altijd al willen leren masseren of wil je nieuwe massagetechnieken aanleren? Deze zomer organiseren we drie zomerse cursussen in het Centrum van Alphen. De ideale manier om in ontspannen en zonnige sfeer te leren masseren! In onze zomercursus Ontspanningsmassage leer je in drie dagen alle fijne kneepjes om fantastische ontspanningsmassages te geven. De zomercursus Stoelmassage biedt je de gelegenheid om te leren stoelmasseren en bij de vierdaagse zomercursus Lomi Lomi leer je deze Hawaiiaanse techniek in de vingers te krijgen.

Zomerse sferen

Hoewel we met alle cursisten hard aan de slag gaan, zorgen we ook voor een ontspannen sfeer en natuurlijk een zomers programma. Bij mooi weer eten we uiteraard gezellig in de open lucht. In het nabijgelegen bospark is er genoeg gelegenheid voor een picnick en als iedereen zich daar goed bij voelt, kunnen we zelfs de lessen in de open lucht organiseren. En naast koffie en thee staan er ook lekkere sapjes klaar.

Zomercursus Ontspanningsmassage

zomercursus ontspanningsmassage, cursus massage, massagecursus, leren masseren, ontspanningsmassageWaar het in onze wereld misschien wel het meeste aan ontbreekt is ontspanning. Want iedereen jakkert voort, is voortdurend alert en weinig mensen nemen tijd voor rust en kalmte. Een ontspanningsmassage is daarom voor de meeste mensen eerder een noodzaak dan een luxe. En jij kan deze massage als geen ander geven als je onze cursus hebt gevolgd! In drie dagen leer je alle grepen en uitgangspunten om een heerlijke massage te geven tot wel 90 minuten. En de lessen zijn inclusief heerlijke lunch, koffie en thee, alle materialen en een certificaat.

Zomercursus Lomi Lomi

Eén van de mooiste massagevormen is de Hawaiiaanse Lomi Lomi. Je geeft hierin vloeiende, doorgaande bewegingen met twee armen en handen tegelijk. Op deze manier breng je het lichaam haast in een trance. Deze vorm van massage is niet alleen ontzettend ontspannend, maar geef je ook zo nodig diep en intens. Hierdoor is dit bijna een dans rond de tafel voor de masseur en een mooie en intense belevenis voor de gemasseerde. Leer deze prachtige massagevorm van docent Willem Giezeman en verbaas je over de wereld die voor je opengaat! Deze vierdaagse cursus is compleet met de Verdiepingsdag die op de vierde dag wordt gegeven.

Zomercursus Stoelmassage

zomercursus stoelmassage, cursus massage, massagecursus, leren masseren, stoelmassageWil je snelle, kernachtige en superfijne massages kunnen geven? Geef dan een stoelmassage! Massagestoelen zijn speciaal ontworpen om iemand in korte tijd een rug-, nek- en schoudermassage te geven. Dat kan echt overal: op kantoor, bij iemand thuis, op het strand, op de jaarmarkt, en ga maar door. Deze vorm van massage is zo laagdrempelig omdat je deze met kleren aan kan ondergaan. Dat is dus ideaal voor tijdens het werk of tussen de bedrijven door. Veel kantoren huren stoelmasseurs in om gedurende de werkdag hun medewerkers te laten masseren. Voor een masseur is dit dus een goede manier om je brood te verdienen. In onze zomercursus kunnen we les geven waar we willen, dus bij mooi weer nemen we de stoelen zeker mee naar buiten!

Inschrijven

Klik op de banner hieronder met de cursus die jij wil en volg onderaan de pagina het inschrijfproces.

12aug10:0016:00Uitverkocht!Zomercursus ontspanningsmassage (aug 2019)

12aug10:0016:00Uitverkocht!Zomercursus Lomi Lomi Massage (aug 2019)

12aug10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenZomercursus stoelmassage aug 2019

Deel dit op: