Verdiepingscursus Lomi Lomi Massage

Verdiepingscursus Lomi Lomi

Heb je al ervaring met het geven van Lomi Lomi massages, maar zou je meer technieken willen leren? Dan is deze tweedaagse verdiepingscursus perfect voor jou! In twee dagen leert Willem Giezeman je een scala aan gevorderde technieken die jou in staat stellen mooier, beter en dieper te masseren tijdens een Lomi Lomi massage. Bovendien kun je na afloop van deze cursus samen met een andere masseur een vier-handen-massage geven: een fantastische ervaring voor zowel masseurs als gemasseerde!

Lomi Lomi

Lomi Lomi is een Hawaiiaanse massagestijl die terecht steeds meer bekendheid krijgt. De stijl is zeer vloeiend, met veel olie en lichaamscontact omdat men veel met twee handen tegelijk en met de onderarmen masseert. Door de grote vloeiende bewegingen lijkt het of je door twee mensen tegelijk wordt gemasseerd. Bij Massage in Beweging geven we meerdere cursussen Lomi Lomi waar je deze massagestijl onder de knie kan krijgen. In deze verdiepingscursus leer je daarin extra technieken te gebruiken.

Gevorderde technieken

Je bent al bekend met de basisvormen van de Lomi Lomi massage, maar er ligt nog een schat aan aanvullende technieken op je te wachten. Je leert vooral veel masseren op en rond de schouders en ook hoe je deep tissue technieken kunt invoegen in je al bestaande routine. Op de tweede dag leer je synchroon te masseren met een andere cursist om de befaamde vier-handen-massage te kunnen geven. Dit levert een prachtige ervaring op voor zowel jou als masseur als voor je klant op de tafel.

Lomi Lomi 3

Willem Giezeman (1962)

Ook deze cursus wordt weer gegeven door Willem Giezeman.

“Deze vorm spreekt mij enorm aan en de eerste keer dat ik ermee in aanraking kwam raakten de liefdevolle vloeiende en verbindende technieken mij diep. Het mooie van de Lomi Lomi is dat je nauwelijks statisch aan het werk bent maar je danst als het ware rond de tafel met de bewegingen mee. De flow waarin je kan geraken is zowel voor de gever als de ontvanger een mooie ervaring.”

Oefenmiddagen Lomi Lomi Massage

We organiseren regelmatig oefenmiddagen Lomi Lomi Massage. De oefenmiddagen kosten slechts € 35,- per keer en zijn uitsluitend toegankelijk voor cursisten van Massage in Beweging die de cursus Lomi Lomi Massage hebben gevolgd.

Meer weten over deze oefendagen, meedoen? Stuur dan een mailtje naar: info@massageinbeweging.nl

Locatie van deze cursus:

Trainings- en vergaderlocatie ‘Centrum van Alphen’
Prinses Marijkestraat 20
2404 BC Alphen aan den Rijn
Zuid Holland

Klik hieronder de datum naar keuze en scroll naar beneden om een plaats te reserveren:

04nov10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenVerdiepingscursus Lomi Lomi massage nov 2018

09feb10:0016:00Verdiepingscursus Lomi Lomi massage feb 2019

Deel dit op: