Meteen naar de inhoud

Advanced Training Lomi Lomi

Heb je al ervaring met het geven van Lomi Lomi massages, maar zou je meer technieken willen leren? Dan is deze eendaagse advanced training perfect voor jou! In één dag leert Willem Giezeman je een scala aan gevorderde technieken die jou in staat stellen mooier, beter en dieper te masseren tijdens een Lomi Lomi massage. 

  • Voor een ieder die al ervaring heeft met Lomi Lomi massages en zijn/haar kennis wil verdiepen
  • Ervaring: ervaren met Lomi Lomi massages
  • Data 2020: zondag 14 juni of 13 december van 10-16.00 uur
  • Prijs: € 130,- incl BTW
  • Algemene voorwaarden
  • Locatie van deze massagecursus: Centrum van Alphen

Lomi Lomi

Lomi Lomi is een Hawaiiaanse massagestijl die terecht steeds meer bekendheid krijgt. De stijl is zeer vloeiend, met veel olie en lichaamscontact omdat men veel met twee handen tegelijk en met de onderarmen masseert. Door de grote vloeiende bewegingen lijkt het of je door twee mensen tegelijk wordt gemasseerd. Bij Massage in Beweging geven we meerdere cursussen Lomi Lomi waar je deze massagestijl onder de knie kan krijgen. In deze advanced training leer je daarin extra technieken te gebruiken.

Gevorderde technieken

Je bent al bekend met de basisvormen van de Lomi Lomi massage, maar er ligt nog een schat aan aanvullende technieken op je te wachten. Je leert vooral veel masseren op en rond de schouders en ook hoe je deep tissue technieken kunt invoegen in je al bestaande routine. 

Lomi Lomi 3

Willem Giezeman (1962)

Ook deze cursus wordt weer gegeven door Willem Giezeman.

“Deze vorm spreekt mij enorm aan en de eerste keer dat ik ermee in aanraking kwam raakten de liefdevolle vloeiende en verbindende technieken mij diep. Het mooie van de Lomi Lomi is dat je nauwelijks statisch aan het werk bent maar je danst als het ware rond de tafel met de bewegingen mee. De flow waarin je kan geraken is zowel voor de gever als de ontvanger een mooie ervaring.”

Oefenmiddagen Lomi Lomi Massage

We organiseren regelmatig oefenmiddagen Lomi Lomi Massage. De oefenmiddagen kosten slechts € 45,- per keer en zijn uitsluitend toegankelijk voor cursisten van Massage in Beweging die de cursus Lomi Lomi Massage hebben gevolgd.

Meer weten over deze oefendagen, meedoen? Stuur dan een mailtje naar: info@massageinbeweging.nl

Locatie van deze cursus:

Trainings- en vergaderlocatie ‘Centrum van Alphen’
Prinses Marijkestraat 20
2404 BC Alphen aan den Rijn
Zuid Holland


Klik hieronder de datum naar keuze en scroll naar beneden om een plaats te reserveren:

05jul10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenAdvanced Training Lomi Lomi 5 juli

13dec10:0016:00Uitverkocht!Advanced Training Lomi Lomi 13 december 2020

Deel dit op:
X