Ga naar de inhoud

Deze workshop wordt niet meer georganiseerd door Massage in Beweging, maar de docent geeft hem nog wel met enige regelmaat op eigen titel. Neem contact op voor meer informatie.

Heb je al ervaring met het geven van Lomi Lomi massages, maar zou je meer technieken willen leren? Dan is deze eendaagse advanced training perfect voor jou! In één dag leert Willem Giezeman je een scala aan gevorderde technieken die jou in staat stellen mooier, beter en dieper te masseren tijdens een Lomi Lomi massage. 

  • Voor een ieder die al ervaring heeft met Lomi Lomi massages en zijn/haar kennis wil verdiepen
  • Ervaring: ervaren met Lomi Lomi massages
  • Lesdata: wordt door externe docent bepaald
  • Prijs: wordt door externe docent bepaald
  • Locatie van deze massagecursus: wisselend

Lomi Lomi

Lomi Lomi is een Hawaiiaanse massagestijl die terecht steeds meer bekendheid krijgt. De stijl is zeer vloeiend, met veel olie en lichaamscontact omdat men veel met twee handen tegelijk en met de onderarmen masseert. Door de grote vloeiende bewegingen lijkt het of je door twee mensen tegelijk wordt gemasseerd. Bij Massage in Beweging geven we meerdere cursussen Lomi Lomi waar je deze massagestijl onder de knie kan krijgen. In deze advanced training leer je daarin extra technieken te gebruiken.

Gevorderde technieken

Je bent al bekend met de basisvormen van de Lomi Lomi massage, maar er ligt nog een schat aan aanvullende technieken op je te wachten. Je leert vooral veel masseren op en rond de schouders en ook hoe je deep tissue technieken kunt invoegen in je al bestaande routine. 

Lomi Lomi 3

Willem Giezeman (1962)

Ook deze cursus wordt weer gegeven door Willem Giezeman.

“Deze vorm spreekt mij enorm aan en de eerste keer dat ik ermee in aanraking kwam raakten de liefdevolle vloeiende en verbindende technieken mij diep. Het mooie van de Lomi Lomi is dat je nauwelijks statisch aan het werk bent maar je danst als het ware rond de tafel met de bewegingen mee. De flow waarin je kan geraken is zowel voor de gever als de ontvanger een mooie ervaring.”

Oefenmiddagen Lomi Lomi Massage

We organiseren regelmatig oefenmiddagen Lomi Lomi Massage. De oefenmiddagen kosten slechts € 45,- per keer en zijn uitsluitend toegankelijk voor cursisten van Massage in Beweging die de cursus Lomi Lomi Massage hebben gevolgd.

Meer weten over deze oefendagen, meedoen? Stuur dan een mailtje naar: info@massageinbeweging.nl

Deel dit op: