Ga naar de inhoud

Ontspanningsmassage, privécursus in twee sessies

Sinds 1 januari 2021 is Massage in Beweging gestopt met het geven van groepscursussen. Er worden geen nieuwe groepscursussen georganiseerd, wel is nog mogelijk om deel te nemen aan privécursussen stoelmassage, Lomi Lomi, massage voor stellen of Deep Tissue Massage. Laat het ons weten of je hierin interesse hebt via de contactpagina. Wij willen jullie bedanken voor jullie jarenlange enthousiasme en belangstelling!

Deze massagecursus is geschikt voor iedereen die een ontspanningsmassage wil leren geven

Waar het in onze wereld misschien wel het meeste aan ontbreekt is ontspanning. Want iedereen jakkert voort, is voortdurend alert en weinig mensen nemen tijd voor rust en kalmte. Een ontspanningsmassage is daarom voor de meeste mensen eerder een noodzaak dan een luxe. En jij kan deze massage als geen ander geven als je onze cursus hebt gevolgd! In twee sessies van 3 uur leer je alle grepen en uitgangspunten om een heerlijke massage te geven tot wel 90 minuten. En de lessen zijn inclusief koffie en thee, alle materialen en een certificaat

massage, ontspanningsmassage, vrouw masseert, masseren,
  • 2 sessies van 3 uur
  • Lestijden en -data: in overleg
  • Prijs: €530,- incl BTW
  • Inclusief: alle materialen, naslagwerk, koffie en thee en certificaat.
  • Deze cursus is ook geschikt voor beginners.
  • Algemene Voorwaarden
  • Locatie: Massage voor U, Frambozenweg 39 in Leiden

Massage is niet moeilijk

Natuurlijk: er komt veel kijken bij een goede massage. Maar met de juiste uitgangspunten, een handvol technieken en de nodige oefening kan iedereen het leren! Vooral de zachte en ontspannende technieken uit de ontspanningsmassage zijn niet moeilijk om aan te leren. Want als je de juiste docent hebt, die jou kan begeleiden en sturen waar het nodig is, leer je het zo! 

Ontspanningsmassage: zeer geschikt voor beginners

Deze leerzame en inspirerende massagecursus is zeer geschikt voor beginners en heeft een ontspannen karakter. Je leert in deze cursus perfect hoe je rug, nek- en schouders te masseren. Natuurlijk leer je ook hoe je deze technieken kunt toepassen op benen, armen, voeten en handen. Daarnaast ervaar je gedurende de  massagecursus hoeveel massage je helpt gezond en evenwichtig te leven. Want massage is niet alleen een handvol technieken: het is een levensstijl!

Ervaring niet vereist

We werken op een massagetafel zodat er goed gekeken kan worden naar de juiste lichaamshouding. Maar ervaring met massage is zeker niet vereist. Het handigste is als je een eigen model meeneemt, op wie jij kunt oefenen, maar lukt dit niet, dan hebben wij een lijst met mensen die dit graag doen.

Docent en locatie

De massagecursus wordt gegeven door ervaren en deskundige masseurs die zelf al meerdere jaren professioneel masseren. De cursus vindt plaats in de praktijk van Massage voor U in Leiden. De praktijk is goed te bereiken met zowel de auto als het OV en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Programma van deze massagecursus

We kiezen er heel bewust voor om de cursus in twee sessies te houden, met minstens een week oefentijd tussendoor. Masseren leer je niet alleen op de cursus, maar vooral ook door het geleerde te oefenen thuis op je familie en vrienden. Op die manier krijg je feedback en kun je leerpunten en vragen formuleren om te behandelen in de tweede sessie.

  1. Contact maken, holistisch pulseren, huidtechnieken, alle massagetechnieken. Massage van de rug. Masseren van nek en schouders.
  2. Herhaling van de eerste sessie, massage van voorkant en achterkant benen, armen en hoofd en gezicht.
massage voor beginners

Interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit op: