Ga naar de inhoud

Massagecursus voor stellen

massagecursus voor stellen, man masseert vrouw, partnermassage
Privécursus massage voor stellen
Foto © Eduardo Huelin

Massage is een prachtige manier om nader tot elkaar te komen, ook voor stellen! In iedere relatie, of je nou net bij elkaar bent, of elkaar al jaren kent, is het fijn om elkaar aan te raken. Dat kan zijn in het liefdesspel, gewoon in het dagelijkse bestaan, maar natuurlijk ook via massage. Hoe fijn is het niet om je partner een massage te geven en elkaar te helpen zich beter te voelen. Door te masseren kom je zelf ook tot rust en tegelijkertijd help je je partner zich te ontspannen. In deze privécursus leer je alle kneepjes van het masseursvak, zodat je elkaar van top tot teen kan verwennen!

Massagecursus voor stellen

Deze massagecursus is bedoeld om samen met je partner te leren masseren. De cursus wordt gegeven in onze praktijkruimte in Leiden. Je leert niet alleen hoe je elkaar een heerlijke rugmassage kunt geven, ook nek, schouders, armen, handen en voeten worden tijdens deze cursus behandeld. Ervaring met massage is niet nodig, plezier met massage is gegarandeerd.

Massagecursus voor paren

In elke relatie, of het nou tussen mannen en vrouwen is, tussen mannen of vrouwen onderling of welke vorm dan ook, massage is een prachtige vorm van intimiteit die je op ieder moment van de dag kan toepassen. In onze privéworkshop leer je één op twee hoe je elkaar een heerlijke ontspanningsmassage kan geven. Alle grepen en technieken die je kunt gebruiken om elkaar door aanraking beter te laten voelen passeren de revu. En de lessen zijn helemaal op maat: als je vragen hebt of speciale verzoeken, dan is er alle ruimte om deze te behandelen. Na afloop krijg je van ons een overzicht van gebruikte massagetechnieken op papier, zodat je deze rustig achteraf kan nakijken.

Wat heb ik nodig?

Je hebt eigenlijk niets nodig dan flink veel zin om samen te leren masseren. We oefenen op een massagetafel. Als je deze thuis al hebt of ga je er één aanschaffen, kun je hierop samen verder oefenen. Wil je thuis liever op een matras op de grond masseren, dan leren we je de technieken om dit zo goed mogelijk te doen. Masseren in bed raden wij af, omdat je rug daar van kan doorzakken. Maar ook hiervoor kunnen we je leren om dit zo goed mogelijk te doen. De cursus wordt gegeven in onze praktijkruimte in Leiden, koffie, thee en water zijn natuurlijk inbegrepen en na afloop krijg je een naslagwerk mee en een flesje massageolie om mee te beginnen thuis.

Docenten

De docent van de privéles is een ervaren masseur met al vele jaren massageervaring. Hij of zij zal je rustig en geduldig begeleiden in het leerproces om te leren masseren en zal ervoor zorgen dat je gegarandeerd fijne massages kan geven aan je partner en andersom. Door te oefenen op elkaar weet je hoe bepaalde grepen moeten voelen en kun je ze daarna ook zelf beter geven. Hoe dan ook heb je dus een plezierige middag, ochtend of avond!

Omdat deze cursus maatwerk is, kunnen we een afspraak maken voor de privésessie wanneer het jullie uitkomt. Kosten van deze workshop van 3,5 uur zijn €330*, inclusief naslagwerk en een flesje massageolie. Vul het formulier hieronder in voor meer informatie!

*Prijzen zijn inclusief BTW.

Deel dit op: