Massagecursus voor stellen

massagecursus voor stellen, man masseert vrouw, partnermassage

Privécursus massage voor stellen
Foto © Eduardo Huelin

Massage is een prachtige manier om nader tot elkaar te komen, ook voor stellen! In iedere relatie, of je nou net bij elkaar bent, of elkaar al jaren kent, is het fijn om elkaar aan te raken. Dat kan zijn in het liefdesspel, gewoon in het dagelijkse bestaan, maar natuurlijk ook via massage. Hoe fijn is het niet om je partner een massage te geven en elkaar te helpen zich beter te voelen. Door te masseren kom je zelf ook tot rust en tegelijkertijd help je je partner zich te ontspannen. In deze privécursus leer je alle kneepjes van het masseursvak, zodat je elkaar van top tot teen kan verwennen!

Massagecursus voor stellen

Deze massagecursus is bedoeld om samen met je partner te leren masseren in je eigen thuisomgeving of in onze praktijkruimte in Leiden. Je leert niet alleen hoe je elkaar een heerlijke rugmassage kunt geven, ook nek, schouders, armen, handen en voeten worden tijdens deze cursus behandeld. We nemen bij je thuis een massagetafel mee, maar we kunnen ook net zo goed masseren op een matras op de grond als jullie dat prettiger vinden. Ervaring met massage is niet nodig, plezier met massage is gegarandeerd.

Massagecursus voor paren

In elke relatie, of het nou tussen mannen en vrouwen is, tussen mannen of vrouwen onderling of welke vorm dan ook, massage is een prachtige vorm van intimiteit die je op ieder moment van de dag kan toepassen. In onze privéworkshop leer je één op twee hoe je elkaar een heerlijke ontspanningsmassage kan geven. Alle grepen en technieken die je kunt gebruiken om elkaar door aanraking beter te laten voelen passeren de revu. En de lessen zijn helemaal op maat: als je vragen hebt of speciale verzoeken, dan is er alle ruimte om deze te behandelen. Na afloop krijg je van ons een overzicht van gebruikte massagetechnieken op papier, zodat je deze rustig achteraf kan nakijken.

Wat heb ik nodig?

Je hebt eigenlijk niets nodig dan flink veel zin om samen te leren masseren. Als je thuis al een massagetafel hebt, dan oefenen we daar op. Wil je het liever op een matras op de grond leren, dan kan dat natuurlijk ook. Masseren in bed raden wij af, omdat je rug daar van kan doorzakken. Maar wil je dit toch graag, dan kunnen we je een aantal technieken leren om dit zo goed mogelijk te doen. Verder nemen we zelf een flesje massageolie mee dat je na afloop mag houden. En wil je de cursus in onze praktijkruimte in Leiden, dan zijn koffie, thee en water natuurlijk inbegrepen.

Docenten

De docent van de privéles is een ervaren masseur met al vele jaren massageervaring. Hij of zij zal je rustig en geduldig begeleiden in het leerproces om te leren masseren en zal ervoor zorgen dat je gegarandeerd fijne massages kan geven aan je partner en andersom. Door te oefenen op elkaar weet je hoe bepaalde grepen moeten voelen en kun je ze daarna ook zelf beter geven. Hoe dan ook heb je dus een plezierige middag, ochtend of avond!

Omdat deze cursus maatwerk is, kunnen we een afspraak maken voor de privésessie wanneer het jullie uitkomt! Kosten van deze workshop van 3,5 uur zijn €250*, inclusief cursusmateriaal en een flesje massageolie. Vul het formulier hieronder in voor meer informatie!

* binnen een straal van 25 km rond Leiden zijn voorrijkosten inbegrepen. Daarbuiten rekenen wij €1 voorrijkosten voor de afstand enkele reis.

Deel dit op: