Massagecursus voor beginners

Deze massagecursus voor beginners is geschikt voor iedereen die wil leren masseren

Verbeter de wereld, begin met massage. Want wie leert masseren, leert ook contact te maken met anderen en ze ontspanning en rust te geven. Bovendien word je hiervan zelf ook rustiger en meer ontspannen, wat wil je nog meer? In zeven avonden leer je van een ervaren en deskundige massagetherapeut hoe je een heerlijke ontspanningsmassage kan geven. Daarbij letten we veel op je houding en technieken. Maar ook op hoe je tijdens de massage contact met jezelf en je klant/gemasseerde houdt. Want verbinding met je klant maakt het verschil tussen een goede massage en een wondermassage!

massage, massagecursus, leren masseren, beginners, beginnerscursus, masseren
 • 7 avonden van: 19:30 t/m 22:00 uur
 • Prijs: € 305,- (kan in termijnen worden betaald)
 • Deze cursus is bedoeld voor beginners.
 • data 2020: dinsdag 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4 en 14/4
 • Algemene Voorwaarden
 • Locatie: ‘Centrum van Alphen’

Speciaal voor Beginners

Deze leerzame en inspirerende massagecursus is bedoeld voor beginners en heeft een ontspannen karakter. Je leert in deze cursus perfect hoe je rug, nek- en schouders te masseren. Natuurlijk leer je ook hoe je deze technieken kunt toepassen op benen, armen, voeten en handen. Gedurende de periode waarin je de massagecursus volgt, ervaar je hoeveel massage een positieve bijdrage levert aan een gezonde en evenwichtige leefstijl.

Ervaring niet vereist

We werken op massagetafels zodat er goed gekeken kan worden naar de juiste lichaamshouding. Ervaring met massage is niet vereist. Deze cursus is ook een goede opstap voor onze massageopleiding die ieder jaar van start gaat in februari en september! Overigens organiseren we regelmatig massage oefenavonden voor iedereen die deze massagecursus volgt of dit in het verleden heeft gedaan.

Docent en locatie

De massage cursus wordt gegeven door Jody Kreeft, een ervaren masseur en schoonheidsspecialist uit Leiden. De cursus vindt plaats in het midden van de Randstad in het Centrum van Alphen in Alphen aan den Rijn. Dit is misschien wel het mooiste cursuscentrum van Nederland. Het is ideaal voor massagecursussen, waarbij de warme en serene atmosfeer zeker bijdraagt aan een goed leerklimaat.

Programma van deze massagecursus

 1. Inleiding en kennismaking, holistic pulsing, passieve bewegingen
 2. Massage van de rug 
 3. Vervolg Massage van de rug 
 4. Massage van nek en schouders 
 5. Massagetechnieken toegepast op de benen en voeten
 6. Massagetechnieken toegepast op de armen en handen
 7. Herhaling en integratie, uitreiken certificaten
massage voor beginners

Klik op de gewenste startdatum en scroll naar beneden om te reserveren:

03mrt19:3022:00Deze activiteit is al afgelopenCancelledMassage voor beginners (mrt-apr 2020)

Deel dit op: