Meteen naar de inhoud

Leuk cadeau voor Sinterklaas!

  • door

Ben je nog hard op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor Sinterklaas? Waarom geef je geen massageworkshop cadeau? Het is altijd fijn om iemand te besmetten met het massagevirus. En het is fijn om jezelf en je omgeving mooier te maken door te leren masseren. Je familie, partner, vrienden en collega’s zullen er je dankbaar voor zijn.

Mindful masseren

Wist je dat massage de perfecte manier is om mindful te zijn? Door op te gaan in het moment, in de bewegingen en de aanrakingen van de massage die je geeft, kalmeer je en voel je je goed. En naast dat je er zelf baat bij hebt, geef je ook nog iets moois en ontspannends aan de ander. Het is een geweldige moment om contact te hebben met anderen, zonder woorden, alleen met aanrakingen.

Leer het in 1 dag

Masseren is niet moeilijk. Wij kunnen het je in één gezellige en leerzame dag leren. Je bent dan geen volleerd masseur, maar wel iemand die in zijn omgeving prachtige massages kan geven. Veel mensen kiezen ervoor om met z’n tweeën naar deze cursus te komen, met je partner, je vriendin of je buurman, maar dat hoeft zeker niet.

Aantrekkelijk geprijsd

Speciaal voor Sinterklaas is de cursus van 16 december in prijs verlaagd, van €105 voor €97,50. Voor dat geld krijg je een dag lang cursus van een ervaren en gepassioneerde masseur, koffie, thee en een fantastische lunch, een reader om alles na te lezen en een certificaat. De cursus vindt plaats in Alphen aan den Rijn.

Klik op de banner hieronder voor meer info of om je op te geven.

16dec10:0016:00Deze activiteit is al afgelopenLeer in 1 dag Masseren! 16 december 2018

Deel dit op:
X