Meteen naar de inhoud

Oefenavonden voor masseurs

Ben je masseur, gevorderd of juist niet? En wil je een avondje je vaardigheden oefenen? De oefenavonden bij Massage in Beweging zijn weer terug van weggeweest! Onder toezicht van een professioneel massagedocent kun je op medemasseurs je vaardigheden oefenen en je voordeel doen met tips en feedback.

Bezoek onze oefenavonden

massage, oefenavonden, massage oefenavonden, leren masseren, learning massage, practice nights

Regelmatig organiseren we oefenavonden, al dan niet thematisch gekleurd. Alle hulpmiddelen zijn aanwezig, van massagetafels en -stoelen tot hot stone heaters. En als je van tevoren verzoeken of vragen hebt, kun je natuurlijk altijd even laten weten wat je wensen of behoeftes zijn.

Tijdens de avonden kun je je op allerlei gebieden laten begeleiden. Zo kun je kijken of je houding tijdens het masseren nog goed is, of dat hier verbeteringen in te vinden zijn. Je kunt technieken uitwisselen met medemasseurs. Maar je kunt ook laten meekijken of je deze op de meest effectieve wijze uitvoert.

Docent

Deze avonden worden verzorgd door ervaren massagedocenten. Jaco de Kruijf is eigenaar van Massage in Beweging en ervaren in masseren en massagecoaching. Saskia van Poppel geeft al 15 jaar stoelmassages en heeft deze destijds ook geleerd bij Massage in Beweging. Saskia kan als geen ander met je meekijken en je waardevolle tips geven om je massagetechnieken aan te scherpen.

Kosten

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor €25 per avond kun je terecht. Dit wordt contant op de avond zelf afgerekend. Avonden gaan door wanneer er minimaal 4 mensen zijn aangemeld. Van tevoren opgeven is daarom wel verplicht.

Opgeven Oefenavonden Massage

Klik hieronder op de banner en geef je op. De avond gaat door bij voldoende aanmeldingen. Dit laten we tijdig weten. Kies daarom voor ‘betalen per factuur’ en betaal contant op de avond zelf. Graag níet kiezen voor ‘betalen per Ideal’.

16mrt19:0022:00Deze activiteit is al afgelopenOefenavond 16 maart

25mei19:0022:00Deze activiteit is al afgelopenCancelledOefenavond 25 mei 2020

Deel dit op:
X