februari, 2020

Dit is een meerdaagse activiteit

07feb10:0016:30Module stoelmassage februari 2020

Lees meer

Beschrijving

Data: 7, 14 en 21 februari 2020

Optioneel onderdeel van de massageopleiding is om in drie dagen te leren stoelmasseren. In 3 dagen leer je een perfecte stoelmassage geven voor vrienden of familie, maar ook bij bedrijven of op evenementen. Of waar je je massagestoel maar neer wilt zetten. Deze laagdrempelige vorm van massage wordt geheel gekleed gegeven. Het is de perfecte massage om in groepsverband aan te bieden!

De door ons ontwikkelde vorm is na jaren praktijkervaring tot stand gekomen. De vaardigheden die je leert worden gevormd uit een synthese van Oosterse en Westerse massagetechnieken met een holistische benadering. Zo wordt de cliënt ook op een dieper niveau geraakt. Niet voor niets hebben ‘onze’ stoelmasseurs de afgelopen jaren zo’n goede naam opgebouwd! Net als voor het onderdeel tafelmassage kun je een examen doen voor dit onderdeel zodat je een erkend diploma stoelmassage kan krijgen!

Deze driedaagse module is bedoeld voor de cursisten van de massageopleiding, maar er zijn een paar plekken beschikbaar voor cursisten die niet deelnemen aan de opleiding. Omdat deze module in een verkorte tijd wordt aangeboden is het wel belangrijk dat je al massageervaring hebt om aan deze module deel te nemen. In tegenstelling tot de reguliere cursus is de lunch niet inbegrepen. Voor €10 p.p.p.d. is het wel mogelijk om mee te lunchen op de locatie. Dit wordt contant betaald op de dag zelf.

Tijd

(Vrijdag) 10:00 - 16:30

Locatie

Centrum van Alphen

Prinses Marijkestraat 20, Alphen aan den Rijn

Dagen in deze cursus

14 februari 2020 10:0021 februari 2020 10:00

Organisator

Massage in Beweginginfo@massageinbeweging.nl Prinses Marijkestraat 20, Alphen aan den Rijn

Reserveer direct! (betaling kan ook per factuur)

Prijs €300.00

Hoeveel deelnamebewijzen? -1 +

Prijs compleet €300.00

1 Plekken over!

X