logo

Welkom bij Massage in Beweging

Massage in Beweging is een kleinschalig opleidingsinstituut voor massage en stoelmassage en een massagepraktijk.
Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 09:00 - 17:00 uur

Weekend: gesloten

Top

Edwin Ransijn

Massage in Beweging / Massagepraktijk / Edwin Ransijn

DSC_0624-195x300Mijn naam is Edwin Ransijn, geboren op 12 juli 1961 in Haarlem. Ik ben vader van 3 volwassen kinderen en woon sinds 2003 in Alphen a/d Rijn, waar ik in 2004 mijn eigen massageopleidingsinstituut begon. Vijf jaar later bleek het pand dat ik toen huurde te klein waarna ik samen met mijn toenmalig partner een middelgroot Holistisch cursus- en gezondheidscentrum begon. Sinds 1 juli 2016 is dit centrum omgedoopt in het ‘Centrum van Alphen’ en richt ik me met mijn huidige vriendin naast het geven van massagecursussen op het verhuren van ruimtes ten behoeve van trainingen, vergaderingen en presentaties. Mijn massageopleidingen gevolgd bij de School voor Massage en Bewegingstechniek in Amsterdam (Holistische Massage) en bij Opleidingsinstituut Ron Molders in den Haag (Sportmassage). Daarnaast heb ik een jaartraining ‘Emotioneel Lichaamswerk’ gevolgd bij Body & Soul in Venwoude en een basisopleiding tot lichaamsgericht therapeut bij Bodymind Opleidingen op verschillende locaties in Nederland.

Je kunt bij mij terecht voor klachtgerichte massage, Sportmassage, (klassieke) ontspanningsmassage, pijn-reducerende massagetherapie, stoelmassage en duomassage.

Klachtgerichte massage

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van nek- schouder- en rugklachten. Omdat ik een holistische benadering heb worden deze klachten niet alleen op fysiek, maar ook op mentaal en psychisch niveau aangepakt.

Sportmassage

Ben je een fanatiek sporter en heb je de wens om beter te presteren, wil je blessures zoveel mogelijk voorkomen en/of zo snel mogelijk van een blessure herstellen? Kom dan langs voor een stevige sportmassage. Sportmassage is een massage die stevig en meer op de spieren is gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessures sneller herstellen.

Klassieke ontspanningsmassage

De klassieke ontspanningsmassage is voornamelijk gericht op ontspanning. Je mag op de tafel gaan liggen en hoeft even helemaal niets. Ook kan ik met deze massage meer klachtgericht te werk gaan. Klachten in de schouders, onderrug, nek, heupen of benen kunnen goed worden gemasseerd. Kies een massage waar u het meeste behoefte aan hebt en boek een massage.

Stoelmassage

De stoelmassage is een massage die over de kleding heen wordt gegeven. Dit maakt de massage laagdrempelig en ideaal voor een kennismaking met massage. De massagestoel is zo ontworpen dat het hele lichaam door de stoel wordt ondersteund. Zo kun je lekker comfortabel voorover zitten tijdens de massage. Tijdens de stoelmassage worden de nek, schouders en rug gemasseerd.

Pijn-reducerende Massage

Pijn-reducerende massage en een behandelmethode waarbij verschillende technieken met elkaar worden gecombineerd zodat de ontspanning zich verdiept en het lichaamsbewustzijn wordt versterkt. We stimuleren het parasympatische zenuwstelsel. De parasympathicus zorgt onder meer voor een rustige hartslag, bevorderd de spijsverteringsproces, oefent een gunstige invloed uit op de ademhaling en draagt zorg voor herstel.

De technieken die worden geoefend zijn ook bekend als Holistic Pulsing, Passive Body Movement, Tragering en methodes die tot doel hebben de huid te stimuleren.

Duo-massage

Je wordt samen met je partner in één ruimte gemasseerd door mij en een collega-masseur.

Deel dit op:
X