Massage Opleiding

 Start binnen 9 maanden je eigen massagepraktijk!

Massageopleiding

Start op zaterdag 24 september a.s.

Klik hier voor meer informatie over deze massageopleiding

Inleiding

Massage in Beweging organiseert een 19-daagse Massage Opleiding die is opgezet voor iedereen die (semi)professioneel als masseur wil werken. Deze inspirerende Massage Opleiding gaat weer van start op zaterdag 24 september 2016 en wordt gegeven door Edwin Ransijn, oprichter en inspirator van Umai Centrum voor Bewust Zijn, een holistisch cursus- en trainingscentrum in Alphen aan den Rijn. Het onderdeel Lomi Lomi Massage wordt gegeven door een gastdocent.

Binnen 9 maanden kun je zonder meer al op professionele wijze masseren in bijvoorbeeld sauna’s, beautycentra en/of je eigen praktijk. Om het diploma van onze Massage Opleiding te bemachtigen wordt je getoetst op je praktische vaardigheden en je theoretische kennis. Nadat je het diploma hebt behaald kun je een begin maken aan een inspirerende carrière als masseur. Als je twijfelt en niet zeker weet of je van masseur je beroep wil maken, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.


Jij staat centraal

We willen je méér kunnen bieden dan alleen maar het aanreiken van kennis en het aanleren van een aantal vaardigheden. We vinden het van essentieel belang je zoveel mogelijk persoonlijk te begeleiden, want masseren is méér dan alleen maar het vergaren van kennis en het verrichten van een aantal technische handelingen. Masseren heeft álles te maken met wie jij bent, jij staat centraal! Als ervaren masseurs weten wij maar al te goed dat de kwaliteit van de aanraking en de mate waarin je je daadwerkelijk kunt verbinden het resultaat van de behandeling in grote mate beïnvloeden. Onze wens is niet alleen om je op te leiden tot een goede masseur die kan masseren met hart en ziel en je daarin zoveel mogelijk te begeleiden en te ondersteunen, maar vooral ook dat jouw eigen aangeboren talenten tot wasdom kunnen komen en je deze kunt inzetten bij je werk als masseur. Jij bent immers een uniek wezen met bijzondere eigenschappen en kwaliteiten.


Persoonlijke groei en ontwikkeling

Tijdens deze massageopleiding zullen we dan ook voldoende tijd inruimen voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Gedurende deze inspirerende massageopleiding kan er letterlijk en figuurlijk veel in beweging komen. Daarom willen we je het hele jaar door in de gelegenheid stellen je individueel te laten coachen. Deze individuele coaching is echter niet verplicht. Alleen hetgeen werkelijk bij je past beklijft en draagt er toe bij dat je een vak kunt gaan uitoefenen waarin je volledig jezelf kunt zijn en kunt stromen. De kennis en de technieken die wij je aanreiken vormen het kader waarbinnen dit mogelijk wordt. Alleen door te worden wie je werkelijk bent is het mogelijk om daadwerkelijk die masseur te worden die wij voor ogen hebben. De praktijklessen worden in groepsverband gegeven, daarnaast doen we er alles aan om je zoveel mogelijk individueel te begeleiden waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.


Leren masseren in een weldadige omgeving

Al onze trainingen worden gegeven in ons weldadige Cursus- en Gezondheidscentrum in Alphen aan den Rijn, een plek waar leren, ontspannen, ontmoeten en genieten op een vanzelfsprekende manier samengaan. Ons cursuscentrum is vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Vanaf het vernieuwde N.S. Station voert een prachtige wandeling van nog geen 15 minuten naar ons cursuscentrum, waar achter de eenvoudige pui een zee van licht en ruimte schuil gaat. Zodra je binnen bent proef je gelijk de sfeer en voel je je gelijk op je gemak. Een ideale omgeving om te leren masseren, jezelf te ontwikkelen en gelijkgestemden te ontmoeten. Hoewel we beschikken over misschien wel het mooiste cursuscentrum van Nederland gaat het ons echter niet alleen om de vorm, maar vooral ook om de inhoud. De lessen worden gegeven door ervaren docenten die hun passie graag met je delen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor deze massagetraining

TANIA

Schrijf je in voor Massage Opleiding

Social Media

TwitterFacebookLinkedINYouTube