Massageopleiding

 Start binnen 9 maanden je eigen massagepraktijk!

Massageopleiding

Start op zaterdag 24 september a.s.

Klik hier voor meer informatie over deze massageopleiding

Inleiding

Lichaam en geest zijn één, ze zijn als twee kanten van dezelfde medaille. Jammer genoeg leren we in deze maatschappij noch te denken, noch te voelen. Op school leren we alles over de wereld, maar niets over onszelf. We leren hoe we ons moeten gedragen en aan welke voorwaarden we moeten voldoen om door de groep te worden geaccepteerd. We worden kuddedieren en raken onszelf kwijt, verliezen onze eigenheid, met alle gevolgen voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid vandien. Massage kan ons helpen weer in contact te komen met wie we werkelijk zijn. Massage kan je helpen je weer bewust te worden van je lichaam en brengt je weer terug bij jezelf. Daarom is massagetherapie eigenlijk de beste psychotherapie ter wereld, want niets ter wereld kan ons meer over onszelf vertellen dan ons eigen gevoel, ons eigen hart.

Massage in Beweging organiseert een 19-daagse Massage Opleiding die is opgezet voor iedereen die (semi)professioneel als masseur wil werken. Deze inspirerende Massage Opleiding gaat weer van start op zaterdag 24 september 2016. Binnen 9 maanden kun je zonder meer al op professionele wijze masseren in bijvoorbeeld sauna’s, beautycentra en/of je eigen praktijk. Om het diploma van onze Massage Opleiding te bemachtigen wordt je getoetst op je praktische vaardigheden en je theoretische kennis. Nadat je het diploma hebt behaald kun je een begin maken aan een inspirerende carrière als masseur. Als je twijfelt en niet zeker weet of je van masseur je beroep wil maken, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Jij staat centraal

We willen je méér kunnen bieden dan alleen maar het aanreiken van kennis en het aanleren van een aantal vaardigheden. We vinden het van essentieel belang je zoveel mogelijk persoonlijk te begeleiden, want masseren is méér dan alleen maar het vergaren van kennis en het verrichten van een aantal technische handelingen. Masseren heeft álles te maken met wie jij bent, jij staat centraal! Als ervaren masseurs weten wij maar al te goed dat de kwaliteit van de aanraking en de mate waarin je je daadwerkelijk kunt verbinden het resultaat van de behandeling in grote mate beïnvloeden. Onze wens is niet alleen om je op te leiden tot een goede masseur die kan masseren met hart en ziel en je daarin zoveel mogelijk te begeleiden en te ondersteunen, maar vooral ook dat jouw eigen aangeboren talenten tot wasdom kunnen komen en je deze kunt inzetten bij je werk als masseur. Jij bent immers een uniek wezen met bijzondere eigenschappen en kwaliteiten.

DSC_0597

© Patricia Klijn

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Alleen hetgeen werkelijk bij je past beklijft en draagt er toe bij dat je een vak kunt gaan uitoefenen waarin je volledig jezelf kunt zijn. De kennis en de technieken die wij je aanreiken vormen het kader waarbinnen dit mogelijk gemaakt wordt. Alleen door te worden wie je werkelijk bent is het mogelijk om daadwerkelijk die masseur te worden die je bestemd bent te zijn. De praktijklessen worden in groepsverband gegeven, daarnaast doen we er alles aan om je zoveel mogelijk individueel te begeleiden waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.


Leren masseren in een weldadige omgeving

Al onze trainingen worden gegeven in ons weldadige Cursus- en Gezondheidscentrum in Alphen aan den Rijn, een plek waar leren, ontspannen, ontmoeten en genieten op een vanzelfsprekende manier samengaan. Ons cursuscentrum is vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Vanaf het vernieuwde N.S. Station voert een prachtige wandeling van nog geen 15 minuten naar ons cursuscentrum, waar achter de eenvoudige pui een zee van licht en ruimte schuil gaat. Zodra je binnen bent proef je gelijk de sfeer en voel je je gelijk op je gemak. Een ideale omgeving om te leren masseren, jezelf te ontwikkelen en gelijkgestemden te ontmoeten. Hoewel we beschikken over misschien wel het mooiste cursuscentrum van Nederland gaat het ons echter niet alleen om de vorm, maar vooral ook om de inhoud. De lessen worden gegeven door ervaren docenten die hun passie graag met je delen.

DSC_0381

© Patricia Klijn

Wat anderen sterke punten vonden

Je moet nooit alleen afgaan op mooie foto’s en verhalen op een website en dat geldt natuurlijk ook voor ons. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om je, voordat je het besluit neemt om je voor onze 19-daagse massageopleiding in te schrijven, eerst wat beter te leren kennen. Ook voor jou is een kennismakingsgesprek een goed moment om te onderzoeken of onze massageopleiding wel bij je past. Bij voorkeur maken we dan ook een afspraak met je in ons cursuscentrum in Alphen a/d Rijn, zo kun je ook gelijk de sfeer bij ons proeven. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en niet verplicht.


Schrijf je in voor Massageopleiding

Social Media

TwitterFacebookLinkedINYouTube